[language-switcher]

Samarbeidspartnere

Her er noen av våre samarbeidspartnere.

ArcelorMittal Prosjekter

ArcelorMittal Prosjekter er ArcelorMittal Construction utvalg av stål og aluminiumsplater til prosjektmarkedet. Vi tilbyr mangfold og et utvalg av selvproduserte plate profiler som overgår det meste.

Se nettside

Armat

Hos Armat finner du et mangfold og et sortiment av egenprodusert byggplater som overgår det meste. Med stor byggkunnskap og stål fra vår eier ArcelorMittal, verdens største stålprodusent, kan Armat tilby løsninger for alt du trenger innen takplater, veggplater, takrenner og taksikkerhet.

Se nettside

Ruukki

Ruukki lager bærekraftige stålbaserte og bærekraftige vegg- og takkonstruksjoner for fagfolk i byggebransjen. I tillegg tilbyr de kunder og samarbeidspartnere tjenester innen prosjektering og produktoptimalisering.

Ruukkis produkter er hovedsakelig designet for lager- og logistikkbygg, nærings-, kontor- og industribygg samt idrettshaller og arenaer.

Se nettside

Tibnor

Tibnor leverer metall, stål og bearbeidingstjenester til industrien i Norden og Baltikum.

Se nettside

Ventistål

Ventistål AS er den ledende ventilasjonsgrossisten i Norge.Vi henvender oss til det profesjonelle markedet og er en komplett leverandør innen ventilasjon, tak og fasade. I tillegg er vi en betydelig aktør mot marine- og offshoremarkedet.

Se nettside

Soudal

Soudal er en av Europas ledende produsenter av fugemasse, lim og byggskum til bygg- og anleggsektoren, industri og "gjør det selv" markedet.

Se nettside

Ejot

EJOT er en ledende produsent av komplette skruesystemer som løser problemer og reduserer kostnader innen bygg, bil, transport, hvitevarer, elektronikk, elkomponenter og tynnplateindustri.

Se nettside

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle